70-річний Віктор Ющенко став зіркою ТікТок та дав запотиличника блогеру: “Козаче, ти шо, з дуба впав?” (ВІДЕО)

Джерело: hochu.ua

Такого зіркового гостя на сторінці "Вулик" явно ніхто не очікував😅

Відео з несподіваним зірковим учасником, колишнім президентом України Віктором Ющенком, стало справжнім хітом на платформі TikTok. Завдяки чому жартівливе відео стало таким особливим — дізнавайтеся на Хочу!

Відомий український блогер Артем, автор каналу “Вулик”, опублікував ролик, в якому заявляє, що не любить мед. Неочікувано для глядачів, після цього у кадрі з’являється Віктор Ющенко. Він із посмішкою дає Артему легкий ляпас і запитує: “Козаче, ти шо, з дуба впав?”

Всього за кілька годин відео зібрало понад 120 тисяч переглядів і більше тисячі коментарів у TikTok. Користувачі активно діляться враженнями, коментуючи несподівану появу колишнього президента. Навіть донька Віктора Ющенка, Віталіна, також не залишилася осторонь. Вона поділилася цим відео у своєму Instagram, додавши ще більше уваги до веселого інциденту.

  • З топ несподіваних кінцівок — ця найнесподіваніша!

  • Неочікувана самоіронія від Віктора Андрійовича,

  • Коллаба століття

— пишуть під відео.

Віктор Ющенко заколабився з блогеромВіктор Ющенко розвеселив ТікТок

Нагадаємо, раніше мережа вибухнула жартами після новини про нове громадянство зрадника Бардаша. Користувачі почали обговорювати, наскільки швидко він поповнить статистику втрат росії на війні з Україною.