Бруклін Бекхем з дружиною втратили члена сім’ї: що відомо (ФОТО)

Джерело: hochu.ua

Нікола закликала бути обачнішими, обираючи грумера для свого улюбленця

Одна за іншою сумні новини. Нещодавно стало відомо про смерть чотирилапого актора серіалу “Ходячі мерці”, а тепер не стало і домашнього улюбленця сина Вікторії та Девіда Бекхемів. Більше про це – далі у статті.

Бруклін Бекхем та Нікола Пельтц поділилися з підписниками своїх мікроблогів сумною звісткою. Так, їхній домашній улюбленець чихуахуа Нала більше не з ними.

На момент смерті пухнастику, якого Нікола взяла з притулку, було 9 років. Попри поважний вік Нала була абсолютно здоровою.

Проте вчора собаку відвезли до грумера, після чого вона почала важко дихати. Її доставили до ветеринарної клініки, де вона і померла через кілька годин.

Я ділюся цією історією в надії, що це може запобігти подібному з іншими собаками. Її життя забрали занадто рано. Вона була моєю прекрасною королевою і залишалася поруч зі мною протягом 9 років, незважаючи ні на що. Будь ласка, будьте обережними щодо того, кому ви віддаєте своїх собак, тому що ви не знаєте, що відбувається за зачиненими дверима,

Також раніше ми писали, що Дженніфер Еністон анонсувала свою першу книгу. Причому тут її собака – пояснюємо у цій статті .