Співачка та TikTok блогерка Dannisha заявила, що колишні мають йти до біса! (ВІДЕО)

Джерело: hochu.ua

Цей трек знайде відгук у багатьох серцях!

Співачка й TikTok улюблениця Dannisha, яка дебютувала в українському шоубізі лише восени торік, презентує свій новий трек “Go To Hell”, в якому звучать ноти звільнення та особистої сили. Автором слів вже традиційно став її друг та колега — співак TUMAZAR.

Цим треком артистка вирішує остаточно розірвати токсичні стосунки, звільнивши себе від емоційного тягаря минулого. Текст пісні відображає шлях Dannisha від наївної дівчинки з “серцем із золота” до сильної та незалежної жінки, яка відмовляється бути чимось “призом” або “трофеєм”.

Ми — дівчата, хочемо бути для своїх чоловіків тендітними й маленькими дівчатками, які відчувають себе у безпеці поруч зі своїм коханим. Не все в нашому житті відбувається так, як ми цього хочемо, тому деякі ситуації змушують нас знімати рожеві окуляри та ставати сильнішою, покладатися виключно на себе. Саме тому мій новий трек сповнений рішучості і переконливості, які роблять Go To Hell справжнім гімном самоповаги й внутрішньої сили,

Сингл “Go To Hell” закликає кожного зробити висновки з минулих невдач, подорослішати та цінувати себе в першу чергу. Не піддаватися на харизму й пусті обіцянки, щоб потім не було боляче.

Я хочу, щоб кожна дівчина розуміла, що коли ти впевнена в собі особистість, ти можеш отримати ще більше задоволення від життя й оточення. Головне знайти в собі вміння швидко йти від людей, які тебе енергетично та ментально виснажують,

Нагадаємо, не так давно Dannisha презентувала свій перший україномовний трек “Киця” , який підкреслює впевненість та сексуальність дівчат. Для поціновувачів українськомовної музики Dannisha готує адаптацію нового треку Go To Hell, яку можна буде прослухати вже найближчим часом.