Таню Муіньо вперше висловилася про досвід співпраці з alyona alyona & Jerry Heil на Євробаченні 2024

Джерело: hochu.ua

Зіркова кліпмейкерка розповіла про номер для представниць України на Євробаченні 2024

Відома українська режисерка і номінантка премії “Ґреммі” Таня Муіньо вперше прокоментувала постановку, яку створила для виступу alyona alyona та Jerry Heil на Євробаченні 2024. Кліпмейкерка зізналася, що дуже пишається українськими артистками та не витратила можливості нагадати світові про Україну, яка потребує допомоги.

У травні дует alyona alyona & Jerry Heil посів третє місце на конкурсі Євробачення, але Муіньо довгий час утримувалася від публічних заяв з цього приводу. Лише зараз вона поділилася своїми враженнями, опублікувавши серію фото та відео в Instagram.

У своєму дописі Таня підсумувала останні три місяці, протягом яких зняла кліпи для таких зірок, як Дмитро Монатік, Володимир Дантес і Надя Дорофєєва. Проте найбільш значущою подією весни для неї стала робота над виступом на Євробаченні. Співпраця з alyona alyona та Jerry Heil принесла їй новий досвід роботи у прямому ефірі.

Євробачення 2024, ось це поїздка. Мій перший у житті досвід роботи на живому шоу. Це була можливість привернути увагу світу до нас. Війна триває, і вона інтенсивна! Щодня росіяни бомблять нашу країну, руйнують наші міста, вбивають наших людей. Сподіваюся, ми зробили вплив і з гордістю представили Україну,

Нагадаємо, що виступ Альони Альони та Джеррі Хейл на Євробаченні породив палкі дискусії ще до першого півфіналу. Адже він був сповнений символізмів, які відразу побачили українці.