Настя Каменських щиро вірить у свою “чисту” репутацію, і що хейт через російські пісні — то все витівки ботів

Джерело: hochu.ua

Артистка впевнена, що насправді її аудиторія підтримує її російський репертуар

Схоже, не всі зірки вміють сприймати та усвідомлювати критику… Лобода щиро вірила, що пікет харківʼянки проти неї був проплаченим , Ірина Сопонару впевнена, що хейт у бік “Кварталу 95” — політичне замовлення , ну а тепер до цього списку доєдналася Настя Каменських. Адже співачка щиро вірить, що українці не можуть залишати гнівні коментарі під її публікаціями, а то все — витівки ботів.

Принаймні таку думку вона висловила коментуючи нещодавній скандал з виконанням російських пісень . Адже днями стало відомо, що у турі за кордоном Настя Каменських не цурається свого російськомовного репертуару. Ба більше, навіть ті пісні, які вона вже давно переклала на українську, артистка продовжує співати мовою окупантів.

Не дивно, що після такого користувачі Мережі обурилися, пригадавши, що раніше NK обіцяла не виконувати своїх російських пісень. Але, у коментарі проєкту ” Ранок у великому місті ” Настя Каменських запевнила, що не вірить у такий хейт у свій бік. Співачка переконана, що негативні коментарі — лише витівки ботів.

У мене україномовна програма, у мене є пісні російською мовою. Мої пісні і, звичайно, я їх виконуватиму для тих, хто підтримує нашу країну, але не розуміє нашої мови. Мені здається, це все одно пісні, які я люблю, це моя історія, я не бачу в цьому нічого такого кримінального. Мені здається, найголовніше, що я маю чітку позицію. Я все показую своїми діями. Я вірю, що це боти, бо не можу повірити, що українці взагалі можуть щось таке писати,

Втім, не можемо не зазначити, що своїми діями Настя Каменських і справді активно підтримує Україну та намагається зробити так, аби про російське вторгнення не забували за кордоном . Зокрема артистка часто спілкується з іноземними журналістами та висвітлює правду про широкомасштабну війну.