Єдина дочка мера Філатова виходить заміж: 30-річна Катерина похизувалася коштовною каблучкою Tiffany (ФОТО)

Джерело: hochu.ua

Катерина Філатова показала, як за романтичною вечерею вона отримала пропозицію руки та серця

30-річна донька мера Дніпра Бориса Філатова виходить заміж! Катерина отримала пропозицію руки та серця від коханого та вже засвітила свою розкішну каблучку.

На своїй сторінці в Instagram Катерина Філатова поділилася новиною про заручини з бойфрендом. Судячи з фото, коханий освідчився їй у спокійній атмосфері, в ресторані під час романтичної вечері. Як виявилося, наречений подарував доньці Філатова золоту каблучку від ювелірного Дому Tiffany & Co з чималим діамантом та меншими камінчиками по боках від центрального каменю.

Катерина Філатова засвітила каблучку на підмізинному пальці

А от обличчя свого майбутнього чоловіка Катерина поки не спішить показувати публіці. Відомо, що кілька років тому вона зустрічалася з фотографом Назаром, проте після початку повномасштабної війни вона перестала згадувати хлопця у своїх соцмережах. Втім, вже у вересні 2023 року донька мера Дніпра засвітилася в обіймах нового обранця, але й тоді його обличчя підписники не побачили.

It was always you (це завжди був ти),

Катерина Філатова виходить заміж

Нагадаємо, раніше дружина Бориса Філатова приголомшила виглядом без макіяжу . Альпіністка показала, як підкорює засніжені гори.