“У дуетній роботі важливо, аби люди підходили одне одному”: Оля Полякова розповіла, кого саме шукатиме у свою команду у шоу “Неймовірні дуети”

Джерело: hochu.ua

Артистка стала однією з наставниць проєкту від Нового каналу

Відома українська співачка Оля Полякова, яка навчилася розбирати автомат у польових умовах, стала однією із наставниць українського вокального талант-шоу. Подробиці – в нашому матеріалі.

За правилами проєкту “Неймовірні дуети” Полякова повинна обрати амбітних виконавців, з якими заспіває разом на сцені. Варто зауважити, що пріоритетом співочого шоу Неймовірні дуети, яке вийде на Новому каналі, не буде вокал. основні вимоги – це вміння вирізнятися харизмою цілеспрямованістю і хистом до створення пісень.

Зокрема, такі вимоги має сама Оля до своїх майбутніх артистів. Вона заявила, що кастинг буде суворим, але чесним.

Хотіла б побачити талановитих і харизматичних учасників, головне – авторів пісень. Недостатньо мати лише дуже гарний голос. Адже ми спостерігали за багатьма випускниками різних проектів, у яких був класний вокал, але після завершення шоу їхня карʼєра ніяк не розвивалася. І однією з причин якраз ставало те, що вони не створювали музику. Тому я роблю ставку на харизматичність, цікавість і талант до написання пісень. Як на мене, в дуетній роботі важливо, аби люди підходили одне одному для її виконання. В інших умовах вистачило б лише взяти дівчат однакового зросту та з різним кольором волосся, приміром, одну білявку, іншу руденьку. І вже складеться гармонійний дует. Однак, у нас задача складніша, бо артисти абсолютно різнопланові та зовсім не схожі на Олю Полякову (усміхається). Але дуети для мене не нова тема. Головне в дуетній роботі – розкрити обох артистів. І зробити так, аби вони не затьмарювали одне одного, а, навпаки, підсвічували.

Варто зауважити, що “Неймовірні дуети” – це музичне талант-шоу, над створенням якого працює Новий канал разом з Friends Production. У проекті кожен співак-початківець може стати зіркою не виходячи з дому. Для шоу шукають насамперед авторів і виконавців власних пісень, адже вони є провідниками ідей. Талановиті, харизматичні та цілеспрямовані аматори отримають шанс вийти на велику сцену та заспівати дуетом з видатним українським артистом. Щотижня з тисяч охочих зіркові коучі, серед яких Оля Полякова, Kola, MONATIK, Wellboy, MELOVIN і гурт TVORCHI, відбиратимуть двох найкращих під час онлайн-кастингу, після чого запросять їх до Києва й готуватимуть до фіналу. Зокрема допомагатимуть з вибором пісні, образів, постановкою номера тощо. Долю учасників вирішуватимуть зіркові наставники інших епізодів. А переможця “Неймовірних” дуетів оберуть у суперфіналі наживо.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Оля Полякова показала ідеальний капелюшок на літо 2024. Головний убір – це не лише красиве доповнення до ваших образів, а й захист від сонячних променів.