Названо три знаки Зодіаку, які постійно “ходять наліво”

Астрологи склали рейтинг зрадників за знаком Зодіаку. На їхню думку, саме ці люди найчастіше зраджують своїм другим половинкам.

Найбільш зрадницький знак Зодіаку – топ-3

Кожна людина боїться бути зрадженою. Тому нерідко ми звертаємося до “небесних світил”, щоб запобігти душевним стражданням, пише уніан.

3 місце – Лев

Насправді, Лев – дуже відданий знак Зодіаку, якщо він отримує у стосунках усе, що йому потрібно. Якщо ж він починає відчувати, що вогонь у стосунках згасає, його більше не люблять, не захоплюються ним, не співають дифірамби, то Лев може почати емоційно згасати.

Читайте також: У Литві заборонять в’їзд автомобілів з білоруськими номерами

Оскільки цей знак Зодіаку залежить від емоцій, то піде шукати їх на стороні. У цей момент може і статися зрада. Однак навряд чи Леви відразу ж розірвуть із вами стосунки. Вони якийсь час спостерігатимуть, провокуватимуть вас, викликатимуть ревнощі. Якщо ви не доведете йому, що готові весь світ кинути до його ніг, то тоді він від вас точно піде.

2 місце – Водолій

Говорячи про те, який знак Зодіаку може зрадити, астрологи на друге місце поставили Водолія, і не просто так. Представники цього зодіакального сузір’я обожнюють свободу. Якщо партнер спробує їх обмежити, зайде надто далеко на їхні особисті кордони або, не дай Боже, буде на них тиснути, то зради не уникнути. І це буде з боку Водолія не як потреба в іншій людині або нових емоціях, а, швидше, як протест.

Таким чином вони можуть дати вам зрозуміти, що тільки вони самі можуть керувати своїм життям і розпоряджатися своїм часом.

1 місце – Терези

Найзрадливіший знак Зодіаку, на думку астрологів, – Терези. Народжені під цим зодіакальним сузір’ям навряд чи зберігатимуть вам вірність усе життя. Вони, найімовірніше, прямо скажуть вам про свою полігамію, а ось вибір уже за вами.

Читайте також: Аномальна спека покидає Україну: де в четвер стане легше дихати

Терези зазвичай не зупиняються на одному партнері. Їм постійно потрібні нові емоції та враження, тому вони готові на зраду, щоб це отримувати.

Тепер ви знаєте, які знаки Зодіаку схильні до зради. Будьте обережні, якщо боїтеся бути зрадженими.

Джерело: chasdiy.org