Зірка “Перших ластівок” Максим Девізоров розлучається з відомою акторкою: “Мені потрібен лікар”

Джерело: hochu.ua

Акторка повідомила про розлучення з коханим та зізналася, що вони вже давно не разом

Акторське подружжя Максим Девізоров та Світлана Гордієнко повідомили приголомшливу новину — через два роки після весілля вони вирішили розлучитися. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Зірка серіалу “Обіцянка Богу” Світлана Гордієнко першою повідомила про зміни в особистому житті. Акторка зазначила, що насправді вони з Максимом вже давно не разом, проте раніше цього не афішували.

Related video

Що саме підштовхнуло її розповісти про розлучення, вона уточнювати не стала. Сам Максим Девезоров поки ніяк не прокоментував розлучення з коханою.

У мене вперше у житті щось не вийшло. Все виходило завжди. Рано чи пізно. Я завжди отримувала те, що на початку оговорила, запланувала, захотіла. А сім’я у мене не вийшла. Можливо, бо я егоїстична, жорстока, нетерпляча. Можливо, просто тому, що у мене дуже високі вимоги до поняття “сім’я”. Можливо, я просто хвора і мені потрібен лікар. Але так, я не хочу і не вмію вдавати з себе ту, ким я не є. Я більше не дружина воїна. Дозволяю собі хотіти змін всередині свого світу,

Світлана Гордієнко та Максим Девізоров розлучилися

Нагадаємо, нещодавно зірка серіалу “Спіймати Кайдаша” Григорій Бакланов прокоментував свій стан після розлучення з відомою акторкою. Знаменитість розповів, у яких стосунках залишився з Анастасією Цимбалару.