“Вам у голові треба робити операцію”: акторка Ніна Набока розповіла про тяжку розмову з родичами з рф

Джерело: hochu.ua

Артистка розповіла, чи має зв'язки з рідними з росії

Знаменита українська акторка театру і кіно Ніна Набока, яка здобула свою популярність завдяки серіалу “Спіймати Кайдаша” зізналася, чи спілкується зі своїми рідними з росії. Подробиці – в нашому матеріалі.

Отож, Набока зізналася розповіла, що у рф мешкає родина її рідного брата. Ніна Петрівна додала, що її рідні проживають на Кубані.

Related video

Набока розповіла, що коли вона на початку повномасштабного вторгнення повідомляла родичам про події в Україні, то вони жодним чином не реагували. Отож, Ніна Петрівна заявляє, що тепер не має жодних зв’язків з рідними з росії.

У перші дні великої війни зверталася до родичів у росії, вони мешкають на Кубані. Казала: “Це війна, а не операція. Вам у голові треба робити операцію!”. Як вони відреагували? Ніяк. А зараз ми взагалі не спілкуємося. Це дружина та дочка мого рідного брата, самого його вже немає, він помер від раку. Чотири роки боровся,

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олексій Суханов розповів, чи спілкується з родичами з рф. Зазначимо, що рішення стати українцем він прийняв якраз на початку повномасштабного вторгнення росіян.