Виклик для мозку: треба за 8 секунд знайти помилку в цифровій оптичній ілюзії

Джерело: unian.ua

Візуальні оптичні ілюзії-загадки для дорослих і дітей на логіку можуть бути непростими, містити підступ. Такі завдання особливо корисні для мозку, оскільки є для нього справжнім викликом.

Для любителів непростих завдань є така оптична ілюзія з підступом – потрібно знайти помилку на зображенні за 8 секунд. Для цього спочатку необхідно швидко роздивитися велику кількість цифр 683, зорієнтуватися в ситуації та зрозуміти, у чому ж може полягати підступ.

Після того, як ви запустите зворотний відлік часу, важливо одразу ж узятися до активних пошуків і водночас “увімкнути” уважність і логіку на максимум.

Важливо не розгубитися на початку виконання завдання – можливо, вам допоможе, якщо на початку розглядання картинки ви трохи примружитеся.

Помилка полягала в тому, що на оптичній ілюзії є зайве число – 663, саме його і потрібно було знайти. А підступ полягає у тому, що зайва цифра схожа на інші числа, і тому знайти його дуже складно.

Цікаві новини – сьогодні це варте уваги

Раніше УНІАН розмістив екзотичну головоломку – на зображенні серед великої кількості папуг за 10 секунд потрібно розшукати двох однакових птахів. Впоратися із завданням досить складно, оскільки на зображенні багато яскравих елементів.