Купальники для жінок з апетитними формами: п’ять стильних фасонів

Джерело: gazeta.ua

1 1 1 1

Кожна жінка – красива і неповторна. Якщо природа нагородила вас апетитними формами – не намагайтеся їх приховати, а навпаки спробуйте підкреслити.

Gazeta.ua підібрала п’ять модних фасонів купальників для жінок з пишними грудьми, які зроблять вас королевою пляжу.

Монокіні з глибоким декольте

Щоб почуватися комфортно і водночас стильно – обирайте суцільний купальник з широкими бретелями та чашками на кісточках. Вони будуть підтримувати груди й додадуть сексуальності.

1

Танкіні

Купальник складається з топа і трусиків на високій талії. Він не лише зручний, а й стильний і підкреслить усі ваші принади. Ідеальний варіант, для тих, хто любить мінімалістичні фасони без зайвих принтів. Однак, якщо любите виділятися – зверніть увагу на яскраві кольори. Наприклад, рожевий, зелений, блакитний і жовтий.

1

Халтер-топ

У цьому варіанті верхня частина купальника зав’язується на шиї. За рахунок цього гарантована підтримка грудей і стильний вигляд. Нижня частина може складатися з трусів на високій або низькій талії. Все залежить від ваших вподобань.

1

Топ з вирізом

За рахунок глибоко вирізу груди будуть тримати гарну форму, а фігура набуде звабливішого силуету. Для додаткової підтримки пишних форм обирайте топ з чашками на кісточках.

1

Пуш-ап

Додаткові вставки не будуть обтяжувати ваші груди, а навпаки – піднімуть їх і створять красиву форму.

1