Танці на столі: Вайкуле гучно відзначила завершення свого фестивалю в Юрмалі (ВІДЕО)

Джерело: hochu.ua

Артистка також потанцювала з Андрієм Макаревичем

Знаменита латвійська співачка Лайма Вайкуле, яка зізналася, чи виступатиме в майбутньому у росії, здивувала епатажним перформансом. Подробиці – в нашому матеріалі.

Отож, артистка вирішила продемонструвати не лише свої вокальні, а і хореографічні дані. Зокрема, вона виступила на вечірці, яка була присвячена завершенню її музичного фестивалю в Юрмалі.

Related video

Відповідний ролик, на якому видно як Лайма танцює, розповсюдили на фан-сторінці співачки в Tik Tok. Проте, варто зазначити, що вона не просто танцює.

Артистка у певний момент вилізла на стіл за допомогою стільця. Водночас вона не полишала при цьому співати. Присутні були вражені таким виступом. Вони гучно аплодували Вайкуле. Зазначимо, що з ролика видно, що Лайма також танцювала з російським артистом Андрієм Макаревичем.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Лайма Вайкуле виконала пісню українською мовою, чим звела росіян з розуму. Наразі цей виступ став приводом до того, аби блогери вкотре висловилися стосовно її безумовної позиції щодо російсько-української війни.