Зірка “Кріпосної” Дар’я Легейда зізналася, чи дійсно розлучається з чоловіком-військовим

Джерело: hochu.ua

Акторка пояснила, чому останнім часом у її блозі не знайти спільних фото з коханим

Українська акторка Дар’я Легейда, яка хотіла піти на фронт, розвіяла чутки про можливе розлучення зі своїм чоловіком, актором Дмитром Совою, який служить у ЗСУ. Оскільки пара рідко має можливість спілкуватися через військові обов’язки Дмитра, серед шанувальників почали з’являтися припущення про можливі проблеми у стосунках.

Дар’я, яка відома ролями в серіалі “Кріпосна” та фільмі “Крашанка”, вже ділилася, як їй вдається впоратися з розлукою, відзначаючи, що почала ще більше цінувати рідкісні моменти спільного часу. Нещодавно акторка відповіла на запитання шанувальників, чому вони не бачать нових фото з чоловіком. Вона пояснила, що через обставини їхні зустрічі є дуже рідкісними, але вони підтримують зв’язок за допомогою відеодзвінків.

Related video

Легейда категорично заперечила чутки про розлучення, підкресливши, що, хоча це непросто, вона пристосовується до нових умов життя. Ба більше, цей час вона намагається використовувати з користю та розвиватися в усіх сферах життя.

Ми бачимось в край рідко, а коли бачимось, то не до фото. Все найважливіше закарбовується в пам’яті. Коли чоловік на службі, ми бачимось виключно на екрані телефону.
Ми не розлучалися. Довелося відкласти на потім багато мрій і планів. Я використовую час наодинці для росту. Все набагато більше, ніж здається в матеріальному світі. Я відчуваю це. Це наш шлях і рано чи пізно, ми його пройдемо,

Дар'я Легейда та Дмитро Сова розлучаються чи ні

Нагадаємо, раніше зірка серіалу “Спіймати Кайдаша” прокоментував свій стан після розлучення з відомою акторкою. Григорій Бакланов розповів про стосунки з Анастасією Цимбалару.