Віктор Бронюк завершив службу в ЗСУ: відома причина

Джерело: hochu.ua

Артист розповів, що в нього виникла поважна причина

Соліст відомого українського гурту “ТІК” Віктор Бронюк, який щемливо привітав свою дружину з річницею весілля, заявив про те, що звільнився з лав ЗСУ. Подробиці – в нашому матеріалі.

Про це він повідомив у програмі “Ранок у великому місті”. Отож, Бронюк зазначив, що його служба тривала рік, однак зараз Віктор повертається додому.

Related video

Артист також розповів, чому прийняв таке рішення. Отож, за його словами у нього була причина для звільнення. Річ у тім, що батько співака серйозно хворий. Він нещодавно переніс інсульт і тепер має статус людини з інвалідністю. Відтак, Віктор повернувся задля того, аби доглядати рідну людину.

Я звільнився, у мене батько інвалід першої групи. Він переніс інсульт. Я теоретично міг і не йти. Такий був час, я прослужив рік і два місяці, і як би ситуація вимагала трішки більше часу приділяти,

Віктор Бронюк на службі

Зауважимо, що Віктор спочатку служив у лавах 120 бригаді Вінницької ТРО, згодом перейшов у 171 батальйон цієї ж бригади. Потім артист був відряджений в підрозділ “Дністер” у відділ логістики.

Нагадаємо, раніше ми писали про те як Віктор Бронюк припустив, як би відреагували українці, якби зрадниці Таїсія Повалій та Ані Лорак повернулися на Батьківщину. Артист також відповів, що рухає знаменитостями з України, які зрадили свою країну.