Відома актриса, яка могла працювати в поліції: 11 цікавих фактів про Анну Саліванчук

Джерело: hochu.ua

Сьогодні Анна Саліванчук відзначає свій день народження

Анна Саліванчук мріяла стати актрисою з самого дитинства. Попри те, що дівчину спочатку манили сцени театрів, а не камера і спецефекти, з роками вона досягла значного успіху і на екрані ТБ. Для неї робота в театрі — як віддушина, а зйомки в кіно — адреналін. Зірка стверджує, що не готова відмовитися від жодного з цих мистецтв, тому що вони є невід’ємною частиною її життя. А останнім часом Саліванчук почала розвивати й блог.

Сьогодні Анна Саліванчук відзначає день народження. З цієї нагоди ми зібрали цікаві факти з особистого життя та біографії зірки. Читайте далі!

Related video

11 цікавих фактів з біографії Анни Саліванчук

Біографія Анни Саліванчук, фото

Анна Саліванчук народилася 17 серпня 1985 року у місті Шепетівка Хмельницької області. Її вік — 39 років. За знаком Зодіаку актриса Лев.

Зріст Саліванчук — 165 см, а вага — 47 кг. У Анни дуже стрункі параметри та гарна фігура.

Батько зірки працював у поліції та сподівався, що діти підуть його стопами. Проте Анна стала актрисою, а її старший брат художником.

Анна актриса не лише за професією, а й за освітою. У 2006 році вона закінчила Національний університет театру, кіно та телебачення у Києві. Після закінчення навчання вона поповнила трупу Театру на Подолі, де грає донині.

Фігура Анни Саліванчук, фото

У шкільні роки Анна Саліванчук стала володаркою звання “Міс Шепетівка”, вигравши в місцевому конкурсі краси.

Всеукраїнську популярність Анні принесли комедійні серіали “Три сестри” та “Одного разу під Полтавою”, проте після карантину актриса вирішила сконцентруватися на розвитку блогу в Instagram.

Багатьох шанувальників цікавить питання, скільки заробляє Анна Саванчук. Акторка зізнавалася, що за одну зміну в середньому отримувала 15000 грн. Зараз зірці більше грошей приносить її блог, де один рекламний пост коштує від 15 до 120 тисяч грн.

Хто чоловік Анни Саліванчук? Особисте життя актриси цікавить шанувальників не менше, ніж гроші. Зірка одружена з Олександром Божковим — продюсером і депутатом від партії “Слуга народу”. У шлюбі з політиком в Анни народилося двоє дітей — Гліб 2015-го та Микита 2020 року.

Чоловік Анни Саліванчук, фотоСин Анни Саліванчук, фотоДіти Анни Саліванчук, фотоДіти Анни Саліванчук, фотоСин Анни Саліванчук, фото

У Анни досить дорогий і гарний автомобіль. Актриса їздить на Lexus RX350 2010 року випуску.

У 35 років актриса зіткнулася з важким випробуванням — втратою зору внаслідок двох гриж у шийному відділі хребта. Вона змогла відновитися, проте перенесла дві операції та заміну міжхребцевого диска на титановий імплантат.

Актриса відкрито визнається, що для підтримки своєї привабливості користується сучасною косметологією. У 25-річному віці Анна Саліванчук почала колоти ботокс, а після 30 робити підтяжку обличчя.

Цікаві факти про Анну Саліванчук

Також раніше ми розповіли, хто такий Лебігович (Михайло Лебіга). Дізнайтесь 8 цікавих фактів про блогера, шанувальники якого бажають бачити його на посаді президента України.