Син зрадниці Наташі Корольової одружився на стриптизерці (ФОТО)

Джерело: hochu.ua

Пара одружилася в день річниці весілля Наташі та Тарзана

Відома українська виконавиця Наташа Корольова, яка продовжує замовчувати російську агресію проти України розповіла про те, як спілкується її чоловік Тарзан з її мамою, оженила сина Архіпа на стриптизерці. Подробиці – в нашому матеріалі.

Відомо, що дата весілля збіглася з пам’ятною датою для зіркових батьків хлопця. Зокрема, Telegram канал Селебрити розповсюдив ролик з весілля, а також світлини невістки української зрадниці Корольової. Як виявилося, вона була колегою батька Архіпа стриптезера Тарзана ( справжнє ім’я Сергій Глушко).

Related video

Отож, в день весілля свого сина Тарзан та Наташа Корольова святкували 21-у річницю подружнього життя. В такий спосіб вони передали естафету новому поколінню.

Зазначається, що Архіп познайомився з майбутньою обраницею Меліссою Валинкіною у стриптиз-клубі. Спочатку між молодими людьми зав’язалися дружні стосунки, які пізніше переросли у романтичні. Згодом Архіп переїхав до своєї коханої.

Наташа Корольова попозувала із сином та невісткою

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що кремлівська посібниця Наташа Корольова сумує за радянським ладом. Артистка спантеличила вбранням з символікою СРСР.