30-річний Джастін Бібер вперше став батьком (ФОТО)

Джерело: hochu.ua

Співак разом зі своєю обраницею розкрив стать малюка

Знаменитий канадський артист Джастін Бібер, який вразив шаленим гонораром з вечірки сина найбагатшої людини Індії, вперше став батьком. Подробиці – в нашому матеріалі.

Отож, матір’ю сина співака стала дружина Бібера – 27-річна модель Гейлі Бібер. Про це Джастін поділився на своїй офіційній сторінці в Instagram.

Related video

Зокрема, в підписі до світлини він розповів, що у нього тепер є син. окрім того пара вже розсекретила як назвала хлопчика. Відтак, малюк отримав ім’я Джек Блюз Бібер. На кадрі, які опублікував Джастін, можемо побачити крихітні ніжки новонародженого.

Ласкаво просимо до дому,

Варто зазначити, що таке ім’я подружжя обрало для свого сина невипадково. Воно має досить глибоке значення для Гейлі та Джастіна, так як це друге ім’я тата артиста Джеремі Бібера. Чоловік свого часу розлучився з матір’ю Джастіна. Сталося це ще до того, як майбутній співак з’явився на світ. Проте, пізніше син та тато поновили своє спілкування.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у мережі з’явилося пояснення знімків Джастіна Бібера, на яких він плакав. Одне з авторитетних світових ЗМІ ошелешило причиною того, чому Джастін розчулився.