Особливості жіночих стрижок на середні волосся

жіночі стрижки

Коли обираються стрижки для жінок на середнє волосся, завжди враховується тип волосся та зовнішність клієнтки, тому таку роботу можна довіряти виключно справжнім професіоналам. Справа в тому, що правильно підібрана зачіска не лише змінює образ, але й додає впевненості в собі. Перукарі прекрасно знають про цю особливість — і саме тому варто звертатися лише до того салону, який пропонує найкраще.

Особливості жіночих стрижок на середні волосся

жіночі стрижки

Насправді це майже найпоширеніша довжина серед жінок різного віку, тому стильна жіноча стрижка на середню довжину — найчастіша робота професійного перукаря.

Найчастіше клієнтки салонів надають перевагу варіантам, на укладання яких не потрібно витрачати багато часу — справа в тому, що в шаленому ритмі життя далеко не всі мають вранці півгодини на те, щоб привести до ладу зачіску. Саме тому так звані “розумні” жіночі стрижки без укладання на середнє волосся — найбільш бажаний варіант.

Відсутність укладання зовсім не робить стрижку нудною — скоріше навпаки, вона майже ідеально підкреслює індивідуальний стиль кожної людини. Природно, вона також підвищує зручність і дозволяє висипатися, адже суттєво економить час на ранкові збори. Зазвичай, для того щоб зачіска виглядала чудово, достатньо буде сушіння феном.

Трохи складніший варіант — стрижки з чубчиком різної довжини на середнє волосся.

Зазвичай чубчик все ж таки слід укладати, але хороший майстер легко зробить так, щоб на це витрачалося мінімум часу.

Види жіночих стрижок з укладанням та без: що можна зробити зі середнім волоссям

жіночі стрижки

Найпоширенішим варіантом є “каскад”. Вона універсальна як для тонкого, так і для густого волосся, дозволяє скоригувати риси обличчя та відкриває різноманітні можливості для укладання, а ще її можна і не укладати.

Подовжений боб — це майже ідеальне рішення, коли йдеться про модні стрижки для ділових жінок на середні пасма. Він не потребує укладання, його легко фарбувати, а велика кількість видів дозволяє підібрати таку зачіску для абсолютно будь-якого типу обличчя без винятків.

Звичайно, говорячи про класичні стрижки на середню довжину, не можна не згадати всіма улюблене каре. Його можна робити з чубчиком або без, майстер сам визначає, що підійде більше.

Сексон — цікава зачіска, яка передбачає, що пасма обрізаються під особливим кутом. Незважаючи на те, що вона не потребує особливого укладання, ретро-стиль виходить дуже виразним.

Жінкам із неідеальною формою обличчя рекомендується така різновидність стрижки на середню довжину волосся, як драбинка. Вона майже ідеально приховує всі недоліки і при цьому надає рисам необхідну виразність, роблячи весь образ дуже романтичним.

Існує досить велика кількість зачісок на волосся середньої довжини, але тільки справжній майстер здатний зробити серед них правильний вибір з урахуванням усіх індивідуальних особливостей зовнішності клієнтки.