Чоловічі куртки на осінь. П’ять модних фасонів (фото)

Джерело: gazeta.ua

1 1 1 1

Оновлювати гардероб на осінь варто не лише жінкам. І хоч деякі представники сильної статі надають перевагу одній куртці на п’ять років – варто все ж придивитися до нових трендових фасонів.

Gazeta.ua зібрала п’ять варіантів верхнього одягу для чоловіків, у якому ви будуте мати стильний вигляд і комфортно почуватися.

Стьобана куртка

Один із головних трендів, який підходить для прогулянок, подорожей і активного відпочинку. Фасон вдало поєднується з джинсами, спортивними штанами та будь-яким взуттям у стилі кежуал.

1

Шкіряна куртка

Цього року стилісти рекомендують обирати мінімалістичні варіанти без зайвих логотипів і принтів. Зверніть увагу на шоколадний відтінок. Він додасть образу правильних акцентів.

1

Бомбер

Вічна класика чоловічого гардеробу. Цієї осені популярними будуть куртки з накладними кишенями, контрастними застібками та яскравими деталями.

1

Денім

Джинсові куртки практично ніколи не виходять з моди. Обирайте моделі зі штучним хутром, які прослужать аж до лютих холодів.

1

Парка

Подовжена куртка – одна з найкомфортніших фасонів чоловічого гардеробу. Вона вдало стилізується з класичним і спортивним стилем.

1