Як приготувати яєчню, щоб жовток залишався цілим – 30-секундний лайфхак (відео)

Джерело: unian.ua

Фітнес-тренер і блогер під ніком tarawoodcox11 поділилася простим способом, як приготувати яєчню, щоб жовток залишався цілим. Відповідне відео вона опубліковала в своєму Instagram.

Зазначається, що все, що вам потрібно зробити, – це додати трохи води. У короткому ролику демонструється, як його автор кладе чотири яйця в сковороду, а потім додає трохи води.

За її словами, якщо потім накрити сковороду кришкою і залишити її кипіти протягом 30-40 секунд, ви отримаєте “ідеальню яєшню кожного разу”.

“Ніколи більше не розбивай яйце!”, – підписала відео його автор.

Як приготувати яєчню, щоб жовток залишився цілим

Останні новини дієтології

Лікар Ранга Сантош Кумар назвав головні переваги та недоліки вживання сухофруктів влітку. За словами експерта, під час літньої спеки справжнім порятунком стають прохолодні та освіжаючі смаколики, а саме легкі салати, фруктові смузі або морозиво, проте є ще один корисний варіант, який має сильну поживну цінність, а саме сухофрукти.

Водночас перед вживанням лікар радить замочувати сухофрукти – це полегшує їх перетравлення та засвоєння, сприяючи водному балансу в спекотні години. Крім того, це покращує засвоєння поживних речовин, роблячи сухофрукти більш доступними для вашого організму.