Співачка Gunna Chorna приміряла 7 образів для нового кліпу: від бодібілдера до легковажної дівчини (ВІДЕО)

Джерело: hochu.ua

Пісня має усі шанси стати ще одним її хітом!

Молода українська поп, реп та хіп-хоп виконавиця Gunna Chorna, дебют якої відбувся влітку 2022-го, презентувала новий крутий трек. Про що артистка, авторка хітів “Файно”, “Розкуси”, “Як ти ми любиш” вирішила заспівати цього разу — дізнавайтеся далі!

Напередодні Gunna Chorna презентувала танцювальний трек “Бути тобою”. Артистка знову експериментує із поп-денс звучанням. Саунд-продюсером треку виступив реп-виконавець Santorin.

“Бути тобою” – іронія покладена на біти. Практично кожен з нас зіштовхувався з брехнею, зрадами, токсичною поведінкою та лицемірством. Але наступає момент усвідомлення. Лірична героїня, зрозумівши що відбувається, обирає з посмішкою спостерігати за «виставою». Розвʼязані руки антагоніста знімають його ж власну маску, доки Ганна підігрує комічному дійству,

Разом з синглом артистка презентує яскраве відео, в якому приміряє 7 різних образів – від боса і бодібілдера до легковажної дівчини та фанатки Gunna Chorna . Кожен образ має свою типову поведінку та танці.

Раніше ми розповідали про гучне повернення Антона Савлепова — фронтмена легендарного українського гурту “Quest Pistols”. Співак вирішив запустити сольний проєкт і вже поділився першим відвертим треком пі назвою “Розстебни”.