Світлана Лобода стала жертвою аб’юзивних стосунків, тому не стала замовчувати, як на неї підіймали руку (ВІДЕО)

Джерело: hochu.ua

Артистка розповіла про гіркий досвід нездорових стосунків, які, на щастя, завершилися

Відома співачка Світлана Лобода, яка ще нещодавно дала інтервʼю для росіян , пригадала власний досвід аб’юзивних стосунків. Виявилося, артистка неодноразово була жертвою, при цьому перший час вона навіть не усвідомлювала цього. Що про це відомо — розповідаємо на Хочу!

В інтерв’ю казахського інтерв’юера Тимура Балимбетова Світлана Лобода розкрила деталі своїх минулих стосунків. Зірка не розкривала імен, проте і приховувати, що в її житті були чоловіки-тирани, теж не стала.

За словами виконавиці, яка має доволі скандальну репутацію , досвід аб’юзивних стосунків їй довелося пережити близько 15 років тому, коли вона тільки починала розвивати сольну карʼєру. При чому тривалий час Світлана не усвідомлювала, що втрапила у пастку абʼюзера. Однак коли почала дізнаватися про подібні ситуації від інших, то зрозуміла, що її стосунки явно не назвеш здоровими.

Це було років 15 тому, от якраз до Євробачення була така історія, доволі емоційно сильна в моєму житті. Потім вона спровокувала мене якраз увійти в корпорацію допомоги жінкам. Спровокував випадок, коли на мене підняли руку, і я зрозуміла, що я не готова до цього. Не готова терпіти це. Я пішла і потім ще довго розбиралася з цією людиною, з судами, у мене намагалися відібрати ім’я. Це був початок моєї кар’єри. Я зрозуміла, що таке може бути навіть із найсильнішою людиною, коли ти закоханий, коли ти втрачаєш голову і не відчуваєш ґрунту під ногами. Ти не усвідомлюєш, що потрапляєш у великий капкан,

Нагадаємо, що раніше Світлана Лобода вперше показала обличчя молодшої доньки . Стало відомо, як зараз виглядають 12-річна Єва та 5-річна Тільда.