Відомий шеф-кухар та суддя кулінарного шоу “Мастер Шеф” Ектор Хіменес-Браво здивував своїх підписників новим рецептом до святкового столу. На своїй сторінці в Facebook кулінар поділився, як приготувати оригінальний тартар із оселедцем, який стане цікавою альтернативою традиційним закускам.
Оригінальний підхід до оселедця
Ектор зазначив, що цей рецепт особливо підійде для тих, хто шукає незвичайні способи подати знайомий продукт. “Рекомендую спробувати дуже смачний та простий варіант популярного тартару з… так, з оселедцем!” — пише зірковий шеф-кухар.
Для приготування цієї закуски вам знадобляться:
• Цибуля зелена — 10 г
• Цибуля синя — 10 г
• Петрушка — 5 г
• Відварене яйце — ½ шт.
• Каперси — 5 г
• Оселедець — 100 г
• Майонез — 15 г
• Олія з-під оселедця — 10 г
• Сіль, перець — за смаком
• Бородинський хліб
Процес приготування
1. Дрібно наріжте зелену цибулю, синю цибулю, петрушку, яйце, каперси та оселедець.
2. Усі інгредієнти змішайте, додавши олію з-під оселедця та майонез.
3. Для подачі використайте тоненько нарізаний свіжий огірок та грінки з бородинського хліба, підсмажені на олії.
Були в коментарях і критики, але рецепт знайшов своїх шанувальників, які вже планують спробувати цю страву для новорічного меню.
Раніше ми писали про цілющі властивості глінтвейну: яку користь може принести зимовий напій.
Джерело: krivbass.city