Готую по 50 шт! Ніколи не рвуться! Ніжні і м’які молочні бездріжджові млинці

Покажу спосіб приготування молочних бездріжджових млинців, які на дотик виходять м’якими, повітряними і ніжними, як оксамит. Тонкими ці млинці не назвеш – на дотик і за консистенцією вони ближче до дріжджового тіста, хоча ані дріжджів, ані соди, ані розпушувача в цьому рецепті немає – пишності їм надають збиті білки! Вони чудово згортаються в трубочку або складаються трикутником, при цьому не рвуться і не ламаються!

Інгредієнти:

  • 4 яйця
  • 1/2 ч. л. солі
  • 1 ст. л. цукру
  • 600 – 650 мл. молока
  • 200 г. борошна
  • 2 ст. л. рослинної олії
  • Олія для змащування сковороди

Приготування:

Додаю в миску 4 жовтка, сіль та цукор, перемішую вінчиком.

Доливаю молоко, перемішую, тоді всипаю борошно і розмішую до однорідності.

Доливаю ще молока і рослинну олію, перемішую.

4 білка збиваю блендером до пишної піни.

Добавляю білки по частинах в тісто і поступово перемішую.

Змащую сковорідку олією та розігріваю, тоді обжарюю млинці з обох сторін до золотистого кольору.

Дуже пишні і смачні млинці, смачного!

Джерело: useti.org.ua