Смачний та простий у приготуванні салат з серця

Пропонуємо приготувати рецепт смачного та простого у приготуванні салату. Він чудово підійде, як на святковий стіл, так і на звичайний обід. Дуже надовго дає насичення, до того ж містить білок, жир і вуглеводи.

Інгредієнти:

  • Серце варене яловиче – 250 г
  • Сир – 70-100 г
  • Яйця – 3 шт.
  • Огірок середній – 1 шт.
  • Кріп
  • Майонез – 1 ст.л.
  • Сметана/йогурт – 1 ст.л.
  • Гірчиця столова – 1/2 ч.л.
  • Сіль за смаком

Приготування:

Відварене серце нарізати на шматочки та викласти у салатник.

Огірок нарізати на шматочки і відправити до серця.

Твердий сир натерти на крупній тертці та викласти у салатник.

Варені яйця почистит та нарізати на маленькі шматочки.

Додала нарізаний кріп та майонез зі сметаною або грецьким йогуртом 1:1.

Додати гірчицю та трохи солі, перемішала.

Салат готовий, можна подавати на стіл.

Майонез можна розбавити сметаною або грецьким йогуртом 1:1, і для смаку, і щоб зменшити калорійність. Лякатися майонезу не варто, просто використовуйте його в розумних кількостях, як і олію.

Джерело: useti.org.ua