Як приготувати соус до шашликів, щоб було вдвічі смачніше

Магазинний кетчуп для шашликів можете взяти з собою на природу, але й домашній соус не забудьте приготувати. За цим рецептом це швидко, а ще він вам сподобається більше, ніж готовий кетчуп.

Інгредієнти

Для приготування вам потрібні наступні компоненти:

  • томатна паста — 3 ст.л.;
  • сіль — 1 ч.л.;
  • чорний мелений перець — 1 ч.л.;
  • цукор — 1 ч.л.;
  • часник — 8-10 зубків;
  • кріп — невеликий пучок;
  • олія — 50 мл;
  • вода — 100 мл.

Як приготувати

Навіть розписувати довго такий рецепт немає потреби. Все надто швидко готується. Вам треба витратити час тільки на те, щоб почистити часник.

Далі всі вказані в рецепті інгредієнти треба покласти в блендер та включити його на пів хвилини. Все, шашличний соус готовий. Посмажте м’ясо та скуштуйте цей неймовірний дует смаків. Смачного!

Джерело: useti.org.ua