Українська співачка Маша Кондратенко стала автором пісні для юної артистки: тільки послухайте її новий трек “Обіцяла”! (ВІДЕО)

Джерело: hochu.ua

Весела пісня про кохання нікого не залишить байдужим!

Молода талановита українська співачка VOLIANSKA нещодавно представила свою другу пісню “Обіцяла”. Автором треку стала відома виконавиця та автор пісень Маша Кондратенко , яка додала композиції сучасного народного настрою та позитиву.

“Обіцяла” – це весела пісня про кохання, почуття та стосунки, яка розповідає історію дівчини, яка у жартівливій манері обіцяє мамі та подружкам-дівчатам більше ніколи не ходити до хлопця. Але цей “серцеїд” дуже подобається виконавиці, і вона мріє бути з ним разом. Рядки пісні точно передають емоції та почуття героїні:

“Ой, дівчата, що робити…
Він такий, що неможливо розлюбити…
Обіцяла, обіцяла більш до нього не піду,
Ой шукала, я кохання, а знайшла тільки біду!”

До прем’єри пісні був відзнятий танцювальний кліп, який дає впевненість, що відео може стати справжнім трендом у TikTok. Яскраві танцювальні рухи та захоплююча атмосфера кліпу обов’язково приваблять багатьох користувачів соцмереж і забезпечать йому вірусне поширення.

Хореографом-постановником став Ростислав Сидоренко, а режисер кліпу – Данило Желдак, який раніше працював над першою відео роботою VOLIANSKA “Принцеса”. Його професійний підхід та креативне бачення додали кліпу “Обіцяла” особливого шарму та динаміки. Участь у зйомках прийняла молодша сестра співачки Мілана Волянська.

Події кліпу розгортаються у фантазійному світі, створеному уявою маленької дівчинки. Вона вигадує романтичну історію, де кожна деталь і персонаж відображають її мрії та бажання. Глядач поступово занурюється в цей вигаданий світ, переживаючи всі події разом із дівчинкою. Кожна картина кліпу відображає певну історію та свої сенси, а які саме дивіться в нашій відео роботі!

Вихід нової пісні VOLIANSKA “Обіцяла” – це ще один яскравий момент у кар’єрі співачки, який демонструє її талант і здатність створювати хіти. Трек вже доступний на всіх музичних платформах, тож не пропустіть можливість послухати його прямо зараз!

Раніше ми розповідали про прем’єру від Злати Огнєвіч . Співачка випустила пісню-саундтрек до фільму “Конотопська відьма” , який вже зовсім скоро вийде на великі екрани.