Легкоатлетка Юлія Левченко одружилася з бойфрендом, з яким зустрічалася 7 років: на весіллі спортсменка показалася у спортивному взутті

Джерело: hochu.ua

Урочиста церемонія відбувалася у Києві

Відома українська легкоатлетка Юлія Левченко ощасливила своїх фоловерів радісною звісткою. Спортсменка вийшла заміж. Подробиці – в нашому матеріалі.

Отож, відомо, що Юлія перебувала у стосунках з бігуном Юрієм Кіщенком. Вони були разом сім років, і лише зараз вирішили стати офіційно чоловіком та дружиною.

Related video

Відповідні світлини з весілля Левченко розповсюдила у себе в Instagram Stories. Цікаво, що на церемонії Юлія була взута у кросівки. Варто зазначити, що весілля відбувалося в Києві.

Юлія Левченко разом з чоловіком Юрієм КіщенкомЮлія Левченко разом зі стрибункою Іриною Геращенко

Що ж до її обранця, то про нього відомо те, що Юрій є багаторазовим чемпіоном України з бігу на середні дистанції. Нагадаємо, що Юлію Левченко вважають однією з найбільш вродливих спортсменок України. Сама вам народом із Бахмута. У свої 26 вже здобула багато нагород. Зокрема, це перемога на юнацьких Олімпійських іграх 2014 року та срібло Чемпіонату світу 2017.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що співак Позитив таємно одружився з тією, кого довго приховував від публіки. Закохані показали романтичні кадри, на яких уся увага була приділена обручкам Олексія та Юлії.