Рецепт соковитих котлет, які хочеться відразу з’їсти, не відходячи від плити

Досвідчені господині підказали, як приготувати  смачні котлети.

Для цього рецепту знадобиться секретний інгредієнт, а ось звичні для котлет молоко та сухарі, навпаки, не потрібні.

Подробиці

Котлети найчастіше виходять надто важкими та сухими.

Багато господинь намагаються виправити ситуацію, додавши більше яєць та молока. А котлети ніжніші не стають.

І лише досвідчені домогосподарки знають: щоб зробити котлети по-справжньому соковитими, потрібно додати у фарш кабачок.

Кабачок чудово поєднується з м’ясом, робить котлети легкими, соковитими, м’якими.

Перед тим як доповнити фарш кабачком, потрібно витягти з овоча усе насіння.

Потім кабачок потрібно натерти на дрібній терці, а краще подрібнити в пюре. Для цього можна використовувати блендер чи кухонний комбайн.

Готуйте котлети за звичним рецептом, тільки не додавайте молоко та панірувальні сухарі. На кілограм фаршу беріть 300 г кабачка.

Джерело: useti.org.ua