Легкий салат з карпаччо і овочами

салат з карпаччо і овочами

Цей освіжаючий салат поєднує ніжний смак карпаччо з хрусткими овочами та ароматною зеленню. Ідеальний вибір для легкої вечері або перекусу. Свіжі інгредієнти створюють гармонійний баланс смаків, а соус з дижонської гірчиці додає пікантності.

Інгредієнти:

  • 200 г редиски;
  • 1 великий огірок;
  • 200 г карпаччо;
  • 2 яйця;
  • зелена цибуля, зелень кропу та кінзи за смаком;
  • 15 г дижонської гірчиці;
  • 50 мл майонезу;
  • сіль за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Ретельно вимийте овочі та зелень. Видаліть плодоніжки у редиски та огірка. Наріжте огірок та редис тонкими кружальцями.
  2. Подрібніть зелену цибулю, кріп і кінзу.
  3. Карпаччо наріжте тонкими шматочками довільної форми.
  4. Зваріть яйця вкруту, очистіть їх і натріть на тертці.
  5. Для приготування соусу змішайте майонез і дижонську гірчицю, злегка збийте міксером.
  6. З’єднайте редис, огірок, карпаччо, зелену цибулю, кріп і кінзу в одній мисці.