Цей освіжаючий салат поєднує ніжний смак карпаччо з хрусткими овочами та ароматною зеленню. Ідеальний вибір для легкої вечері або перекусу. Свіжі інгредієнти створюють гармонійний баланс смаків, а соус з дижонської гірчиці додає пікантності.
Інгредієнти:
- 200 г редиски;
- 1 великий огірок;
- 200 г карпаччо;
- 2 яйця;
- зелена цибуля, зелень кропу та кінзи за смаком;
- 15 г дижонської гірчиці;
- 50 мл майонезу;
- сіль за смаком.
Спосіб приготування:
- Ретельно вимийте овочі та зелень. Видаліть плодоніжки у редиски та огірка. Наріжте огірок та редис тонкими кружальцями.
- Подрібніть зелену цибулю, кріп і кінзу.
- Карпаччо наріжте тонкими шматочками довільної форми.
- Зваріть яйця вкруту, очистіть їх і натріть на тертці.
- Для приготування соусу змішайте майонез і дижонську гірчицю, злегка збийте міксером.
- З’єднайте редис, огірок, карпаччо, зелену цибулю, кріп і кінзу в одній мисці.