Мариновані ягоди: незвичний рецепт, який витіснить стандартні огірки та помідори

Рецепт дивний для більшості господинь, але активно рекомендований в соцмережах — мариновані ягоди та фрукти. Ми звикли до закруток з помідорами, огірками, навіть кавунами, але чомусь плоди в маринаді — все ще викликають подив. Тому ділимося з читачами, й розширюємо кулінарні кордони разом.

Що нам знадобиться?

1. Вишня жовта

2. Вишня червона

3. Полуниця

4. Абрикоси

Для маринаду:

– 4 столові ложки солі

– 7 столових ложок цукру

– 7 столових ложок 6 центів оцту

– кріп

– часник

– спеції

Інгредієнти змішуємо, маринадом заливаємо наші ягоди, маринувати мінімум 2 дні. Можна й довше, як пише Вʼячеслав з Одеси. Автор рецепта зазначає, що й третій день — не зайвий буде.

Раніше ми писали про сезон полуниці, зокрема, як приготувати полуничний айслате, та що ще приготувати з цієї запашної ягоди – три нетривіальних рецепти.

Джерело: krivbass.city