Що додати у фарш, щоб посмажити вдвічі більше котлет

Більшість господинь додають у фарш батон, розмочений у молоці, щоб приготувати якомога більше котлет. А ще хліб робить котлети пишними.

Але у фарш можна додавати й інші продукти.

Подробиці

Які інгредієнти не тільки зроблять котлети пишними, а й змінять їхній звичний смак?

Картопля

Котлети з картоплею виходять, мабуть, ніжними на смак.

Додавати у фарш потрібно або відварену товчену картоплю, або терту сиру. На 1 кілограм фаршу потрібно 2-3 великі картоплини.

Картопляний крохмаль дозволяє котлетам утримувати форму і не розвалитись під час смаження.

А на смак такі котлети нагадують картопляне пюре на молоці.

Вівсяні пластівці

Якщо ви хочете отримати повітряні та дієтичні котлети, збагачені клітковиною, то додайте у фарш пластівці.

На 1 кілограм фаршу достатньо однієї склянки.

Перед додаванням до фаршу краще їх подрібнити у блендері.

Кабачок

Котлети з кабачком малокалорійні та сподобаються тим, хто стежить за фігурою.

Натріть кабачок на тертці, відіжміть сік і додайте фарш.

На 1 кілограм фаршу потрібно півкілограма кабачкового пюре.

Кабачок надає котлетам м’якості та соковитості, а смак овочів у м’ясі майже не відчувається.

Манна крупа

Котлети з манкою відрізняються ніжним вершковим смаком та акуратною формою.

На 1 кг фаршу додайте 5-6 столових ложок манки.

Дайте фаршу настоятися щонайменше півгодини, щоб крупа набухла.

Джерело: useti.org.ua