0
Роблю сирну випічку на сковорідці, повітряна, ніжна і в міру солодка! Приготувати просто, швидко й інгредієнти доступні.
Інгредієнти:
- Яйця – 3 шт.
- Цукор – 150 гр.
- Сир – 250 гр.
- Ванільний цукор – за смаком
- Сода – 1 ч. л.
- Борошно – 400 гр.
- Рослинна олія – для обсмажування
- Цукрова пудра
Приготування:
Яйця розбиваю в миску, додаю цукор, ванільний цукор і сир.
Блендером пробиваю до однорідного стану. Додаю в суміш соду і перемішую.
Борошно просіюю через сито і додаю частинами в суміш, замішую м’яке та ніжне тісто. Тісто викладаю на робочу поверхню.
Тісто розкачую тонким пластом, завтовшки близько 1 см.
Вирізаю формочкою фігури.
Розігріваю сковорідку з рослинною олією, кладу сирні фігури та на повільному вогні обсмажую з двох боків до золотистої скоринки.
Обсмажену випічку кладу на паперовий рушник, щоб видалилися надлишки жиру. Потім перекладаю випічку на блюдо, посипаю цукровою пудрою і подаю до чаю.
Джерело: useti.org.ua