Оливковий соус до страв з м’яса та риби: поза конкуренцією

До м’ясних страв можна приготувати безліч соусів. І це супер, бо можна гратися смаками, змінювати звичні варіанти. Пропонуємо вам приготувати за декілька хвилин соус, який ідеально пасує не тільки до м’яса, але й до риби.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • оливки — 1 б.;
  • часник — 3 зубки;
  • цибуля — 1 шт.;
  • сметана — 2 ст.л.;
  • майонез — 3 ст.л.;
  • зелень на ваш вибір.

Як приготувати

Елементарно просто. Оливки мають бути без кісточок. Краще візьміть зелені. Покладіть їх в блендер, попередньо зливши рідину. Сюди ж відправте й інші інгредієнти. А тепер включайте блендер. Хвилина часу та соус готовий. Смачного!

Джерело: useti.org.ua